Vaste prijzen

Een vaste prijs per maand

Wij houden net als u van duidelijke en heldere afspraken, ook als het gaat om de prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. Ons uitgebreide dienstenpakket bestrijkt alle aspecten van de financiële en fiscale  aspecten van uw onderneming.

Op basis van uw wensen stellen wij een pakket op maat samen, inclusief een helder overzicht van de kosten per maand en wat daarvoor gedaan wordt. Een overzicht zonder open eindjes.

Zijn er nooit extra kosten?

Natuurlijk kan het voorkomen dat er zich een situatie voordoet die wij niet voorzien hebben en die dus ook niet in een van onze pakketten zit. U moet dan bijvoorbeeld denken aan een bedrijfsovername, een boekenonderzoek door de fiscus, een financieringsaanvraag of het opstellen van een (meerjaren) budget. Maar ook voor deze werkzaamheden werken wij vrijwel altijd met vaste prijzen of heldere prijsafspraken. Er worden nooit werkzaamheden verricht, zonder dat wij vooraf met u hebben overlegd over de prijs en/of het tarief. Geen verrassingen dus!