Voor wie

Welk pakket past bij mij?

Onze pakketten en werkwijze zijn eigenlijk voor alle soorten ondernemers en ondernemingen geschikt. Het doel van het hele systeem is om snel inzicht te krijgen in het financiële reilen en zeilen van uw bedrijf met een minimale inspanning en maximaal resultaat. Of u nou een eenmanszaak hebt of een onderneming of maatschap met dertig man personeel; onze werkwijze heeft zich in de praktijk bewezen. Snel, efficiënt en altijd inzicht in de financiële stand van zaken.

Het Goed geregeld pakket is speciaal voor de ZZP’er, de medisch specialist, de huisarts en de ondernemer met een kleine BV. U heeft door het jaar heen zelf een goed inzicht in uw inkomsten en uitgaven, maar aan alle wettelijke en fiscale verplichtingen moet toch ieder jaar voldaan worden.

Het Plus pakket is ontwikkeld voor wat grotere ondernemingen of maatschappen met een aantal mensen in dienst. Uw administratie is te groot om slechts een keer per jaar bijgewerkt te worden, maar iedere maand is weer net teveel. Voor veel van de ondernemingen die per kwartaal BTW aangifte moeten doen, is dit pakket ideaal. Zo heb je voldoende tijd om bij te sturen en in te spelen op de ontwikkelingen.

Het Compleet pakket is ideaal wanneer u op ieder moment inzicht wilt in uw financiële positie. Iedere maand heeft u een compleet inzicht in de stand van zaken en zijn verrassingen uitgesloten. Dit pakket sluit naadloos aan bij ondernemingen die maandelijks hun BTW aangifte moeten doen.