Pakketten

Bepaal zelf welk pakket bij u past

Wij hebben drie pakketten samengesteld die de basis zijn voor onze dienstverlening. Bij alle pakketten verzorgen wij voor u de boekhouding, jaarrekening, salarisadministratie en  alle relevante fiscale aangiften. U bepaalt zelf hoe vaak uw administratie wordt bijgewerkt.

Goed geregeld pakket

Een keer per jaar wordt alles op een rijtje gezet. Uw boekhouding, jaarrekening en fiscale aangiften worden verzorgd. U voldoet altijd aan alle fiscale eisen en verrassingen zijn uitgesloten. Goed geregeld dus! Klik hier voor een complete uitleg van dit pakket.

Plus pakket

Het Pluspakket is de aanvulling op het Goed Geregeld pakket. In plaats van jaarlijks wordt uw administratie per kwartaal bijgewerkt, zodat u vier keer per jaar exact op de hoogte bent van het reilen en zeilen van uw onderneming. Een flinke Plus! Klik hier voor een complete uitleg van dit pakket.

Compleet pakket

Wilt u iedere maand inzicht hebben, dan is het Compleet pakket iets voor u. Iedere maand wordt uw boekhouding volledig bijgewerkt en heeft u een up-to-date inzicht hoe uw onderneming ervoor staat. Compleet up-to-date! Klik hier voor een complete uitleg van dit pakket.

Zijn dat alle mogelijkheden?

Nee! In onderling overleg is alles mogelijk. U vraagt en wij stellen op basis van uw wensen een specifiek pakket samen. Ook met een vaste prijs en duidelijke afspraken. Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem contact met ons op en wij nemen het graag met u door.