Referenties

“Een prijsverschil waar ik steil van achterover sloeg!”. Een enorm verschil in prijs en veel betere communicatie, een vast aanspreekpunt en afspraak=afspraak. Ik ben heel blij dat ik ben overgestapt. Het werkt echt!

Henk-Jan P, apotheker

In het begin dacht ik dat het wel een leuke gadget was, zo’n scanner. Maar het scheelt mij enorm in de tijd en heb altijd mijn eigen stukken bij de hand. Online vind ik alles wat ik nodig heb. Super!

Henk K., evenementen bureau

Een kritisch oog op mijn maatschap cijfers en eindelijk inzicht in mijn privé financiën. Prima werk.

Hans L., cardioloog

Ik vind het enorm grappig om overal even de Iphone op te pakken en mijn klanten te laten zien wat er nog open staat. Dan weten ze ook dat je er bovenop zit!

Bert W., reclamebureau

Gewoon even bellen met een vraag en meteen de juiste persoon aan de lijn. Goed antwoord en geen aparte rekening. Wat een verschil met mijn vorige accountant.

Irma H., huisarts 

Ik heb weer inzicht in mijn administratie. En niet een jaar later, maar wanneer ik dat wil. Vroeger was het gesprek met mijn boekhouder een verplicht nummer. Nu spreken we ieder kwartaal de zaken even door en kan ik onderbouwd aan de slag. Echt een verbetering.

Gert K., groothandel in elektronisch speelgoed 

Voorheen hadden we een administrateur in dienst. Die verzorgde de boekhouding, maar ieder jaar was het weer afwachten wat het resultaat was. Nu hebben we alles per kwartaal inzichtelijk en zijn ook nog eens goedkoper uit. Wij raden het iedereen aan.

Marijke W., directrice wetenschappelijke vereniging